مقاله و گزارش

مستندسازی و ترویج تجربیات محیط‌زیستی ایرانیان، نیازمند همراهی محققان و صاحبان این دانش است معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‌زیست خبر داد: مستندسازی دانش سنتی ایرانیان در حفظ محیط‌زیست در دستور کار آموزش حفاظت محیط‌زیست قرار دارد و برگزاری همایش ملی دانش بومی محیط‌زیست‌ در مهرماه سال جاری در استان چهارمحال و بختیاری و راه‌اندازی اولین دبیرخانه دائمی آن در این استان، از برنامه‌های حفظ رسوم و آیین‌های بلندمدت جوامع محلی و بومی یا منطقه‌ای در حفظ این میراث گرانبهاست. به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان حفاظت محیط‌زیست، نورالله مرادی با اعلام این خبر و تشریح ویژگی‌های دانش سنتی، تأکید کرد: اطلاع رسانی به دارندگان دانش سنتی برای حفظ دانش مذکور به عنوان یک سرمایه ملی و ایجاد بانک اطلاعات مربوط به دانش سنتی یکی از اهداف اصلی آموزشی حفاظت محیط‌زیست است.

معاون آموزش و مشارکت‌های مردمی سازمان حفاظت محیط‌زیست تصریح نمود: حمایت همه‌جانبه استان‌ها برای اطلاع‌‎رسانی به صاحبان دانش و گردآوری بانک اطلاعات دانش سنتی در حفظ آن ضروری است. 

سعید یوسف‌پور مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری و دبیر همایش با اعلام آماده‌شدن بستر کار برگزاری همایش و راه‌اندازی دبیرخانه دائمی دانش سنتی کشور در اداره‌کل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری گفت: برای فراگیری و استفاده از دانش بومی در سطح ملی، نیازمند اطلاع‌رسانی فراگیر و گسترده در سطح کشور هستیم. 
وی افزود: دبیران این همایش با استقبال از پیشنهادات و نظرات فعالان عرصه دانش سنتی نیازمند همراهی همه محققان و صاحبان این دانش در دستگاه‌های اجرایی، رسانه‌ها، مراکز دانشگاهی و جوامع محلی سراسر کشور هستند. 

اولین همایش ملی دانش سنتی محیط‌زیست با همکاری حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری و دانشگاه شهرکرد و حمایت معاونت آموزش و مشارکتهای مردمی سازمان در تاریخ 19 و 20 مهرماه 1402 در دانشگاه شهرکرد برگزار خواهد شد.
بيشتر
سال 1402:  مهار تورم، رشد تولید